Hogyan keszitsem el a sult csirkemajat?
Figyelt kérdés
nincs voroshagyma itthon esetleg fokhagymaval lehet van ilyen recept?2014. szept. 15. 16:26
1/5 anonim válasza:
Persze elég hozzá a fokhagyma is. Zsíradékon piritsd le a fokhagymát. aztán forgasd át rajta a májat . kevés bors .
2/5 A kérdező kommentje:
zsirban? vagy jo az olaj? a majat olajban mennyi idot kell sulnie?
2014. szept. 15. 16:35
3/5 anonim válasza:
Ha van zsírod abban süsd, finom lesz benne. ha nincs jó az olaj is. nem túl forró zsiradékba teszed a lecsöpögtetett csirkemájat, és megforgatod benne. pár perc alatt kifehéredik, és némi levet enged. ekkor tegyél rá fedőt és párold alatta. ha a beleszúrsz villa nyomában nem jön véres lé, akkor a belseje is átsült. egy kis színre pirítod és kész is. az egész nem több 10-15 percnél, vagy még addig sem. Tálaláskor sózd.
4/5 anonim válasza:
Én libazsírban szoktam, sütés közben sózom borsozom és majorannát is szórok rá, fokhagymát nem teszek bele, ha nem hagymásan csinálom.
5/5 anonim válasza:
Simán süsd meg zsírban, vagy olajban a májat, de csak rövid ideig, mert minél tovább sütöd, annál keményebb lesz. Akkor jó, ha beleszúrsz villával, és nem jön ki vér a májból. Egy pohárba tegyél olajat, és nyomj bele fokhagymát, 4-5 gerezdet. Tegyél bele pirospaprikát, és egy kis vegetát. Keverd össze, és ezzel kend meg a kisült májat. Mielőtt elkezded sütni, szúrkáld meg, hogy ne nagyon fröcsögjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!