Toth Valéria kérdése:
Epertortát hogy lehet szepen disziteni fagyasztott eperböl?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 10:12
1/5 anonim válasza:
Nagyon nehéz lehet, nekem még sosem sikerült. Nem maradt szép a színe, lottyadt lett, eláztatta a tésztát. Azért az én ügyetlenkedésem ne vegye el a kedvedet, mert ha te szépen ki tudod olvasztani, talán nem úgy jársz, mint én. Ja, még akkor lett a legjobb, amikor félig kiolvasztva raktam ki, és zselét tettem rá.
2/5 anonim válasza:
ha kiolvadt az eper-itasd le róla vizet. majd csinálj zselatint,és abba mártsd bele az epret (rögtön vedd is ki) és rakd sütőpapirra. amikor a zselatin megszilárdult akkor rakhatod a tortára
3/5 anonim válasza:
Nem szabad felolvasztani az epret, hanem fagyosan megmártani a tortazselében, és ugy tenni a tortára.
4/5 anonim válasza:
egyes voltam: kettes, ezt ki fogom próbálni!
5/5 anonim válasza:
dehogynem szabad felolvasztani.én már rengetegszer csináltam így,és mindig jó lett az eredmény.
persze a felolvadt eprek közül azokat választottam amelyek nem voltak szétesve-ha nagyon nagyok akkor el is szoktam felezni,mert így szépen rálehet fektetni a tortára,és jól mutatnak majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!