Mit vigyunk nyaralasra ennivalot, ami nem romlik meg?
Gondoltam a konzervekre, de tudom, hogy 1 ido utan megunjuk majd, es muzlire, ahhoz csak tejet kell venni.
Hutoben nem vagyunk biztosak benne, hogy lesz.
Nem tudom, konkrétan meddig állnak el, de a füstölt hús és mondjuk a parmezán azért nem olyan romlandó. Még a főtt tojás is kibír jópár napot héjában szobahőmérsékleten (kánikulában igyekeznék azért hamar megenni).
Olajos magvat és aszalt gyümölcsöt mindig viszek magammal, ha elutazom. Nem komplett étel, de jó, kalóriadús nass vagy étkezés kiegészítése :)
Nyaraláskor nyilván erősen építek a boltokra és éttermekre is, habár az én érdekes étrendem mellett ez egyre nehezebb. De vannak speciális elálló útiételem, mesés zsírtartalommal. Node itt nem rólam van szó.
A kekszfélék sem romlanak meg, de az sem rendes étkezés és nyilván nem mondtam semmi újdonságot a létezésükkel.
Mi szoktunk vinni ilyenkor különféle tonhal konzerveket-pl zöldséges, paradicsom szószos, mexikói stb és egy gyors rizst főzünk hozzá, így meg van a tonhalas-zöldséges egytálétel.
Pár doboz májkrém, tasakos levespor is jó ilyenkor.
Lekvár, méz, kekszek, pufi rizs, tartós kenyér, tea, kávé, kakaó, kolbász, száraz szalámik, füstölt sajt.
Alma, banán, paprika, hagyma, paradicsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!