Egyetemistak foiskolasok! Milyen ennivalot visztek magatokkal a suliba?
Óráim most reggel 9-10-től este 6-7-ig vannak folyamatosan hétfőn-kedden-szerdán.
Amit viszek: valamilyen főtt étel, amit én csináltam előző este, vagy reggel. Ez lehet csirke, hal, bab, gomba, borsó, tészta, rizs, krumpli, stb. ezeknek a keveréke. Általában délben szoktam megenni, vagy kora délután. Ezen kívül gyümölcsöket viszek. Legtöbbször almát és répát, néha retket, citromot vagy valami mást. Ezeket szünetben könnyen és gyorsan tudom megenni. Finomak, egészségesek és nem éhezem tőlük. Egy napra 2-4 alma, 3 nagy répa hámozva (hámozókéssel) és egy citrom.
Az elkészítése a gyümiknek reggel olyan 10 perc (mosás, hámozás, elrakás műanyag ételtartóba), a főtteknek változó. Amiket soroltam, azok közül sok konzerv (bab, gomba, hal) és csak megmelegítem őket a többivel összekeverve, hogy dél körül még mindig langyos legyen. A húst, ha viszek vagy készen hozom a szülővárosomból utazáskor és csak megmelegítem, vagy szánok előző este egy fél órát arra, hogy két-három napra valót előre megcsináljak.
19/F
különféle szendvicseket szoktam
tojásos mustáros, rántotthusos+csalamádé, főtt tojásos, fasírtos+csemegeuborka, sajtos-sonkás, pulykahusos+csalamádé, rántottsajt+majonéz, rántotthal+majonáz,stb
főtt kaja, sajtos-sonkás-tejfölös tészta, hús rizzsel vagy krumplival, húsgombóc szósszal, májgombóc, májragu főtt krumplival, uborkával, túrógombóc, palacsinta, gofri vaniliasodóval, győriédes joghurttal, túró almával, 7days joghurttal, különféle saláták, gyümölcsök, tonhalkonzerv kiflivel, müzliszelet, diákcsemege stb
kaszinótojás, majonézes kukoricasaláta zsemlével, franciasaláta zsemlével, sonkás tormástekercs kiflivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!