Egyetemisták! Ti mit szoktatok magatoknak főzni így suli időben?
Vagy mit esztek? Nekem nincs ötletem egyáltalán, általában viszek itthonról kaját, ami elég egész hétre, de van olyan, h egyáltalán nem tudok vinni. Olyankor csak annyi fantáziám van, h veszek pizzalapot, amibe ugye több van, hozzá pizzkrémes, sonkát, sajtot és akkor az több napra elég. De ez egy kicsit unalmas:P
Ti hogy oldjátok meg, vagy milyen könnyű elkészítésű kajákat tudtok?
nem vagyok egyetemista:D
De segítek:D
pl tészták,krumpli,rizs:D és ez mind nagyon nagyon gyors:D
Sültkrumpli + tükörtojás
Virsli főzve vagy sütve
Bármilyen száraztésztát kifőzöl, abból: túróstészta, sajtos tészta, krumplis tészta (=hagymás törtkrumplival) diós tészta, mákos tészta, grízes tészta, tojásos tészta
vegyél mirelit előre panirozott halat, rántott húst/májat, rántott sajtot fasirtot, rántott gombát...
10 perc alatt olajban kisütöd. Eheted zsemlében majonézzel/mustárral/ketchuppal, vagy ha nem vagy lusta akkor sütsz ki mellé sültkrumplit, főzöl ki rizst, csinálsz salátát...
Krumplit süthetsz a mikróban
kisebb krumplikat keresztbe elég mélyen bevágsz
vágás mentén só, margarin pici víz alá 10 p. a mikróban ha kész a héját simán lehúzhatod.
Zöldséges rizst is csinálhatsz mikróban
1 pohár rizs, 2 pohár víz, só, ha van 1 leves kocka 20 p. a mikróban, 1 ek. margarin
ha nyers zöldséges van reszeld le vagy apríts apróra az elején ad hozzá
bármilyen fagyasztott zöldség is mehet bele ezt 10 perc után ad hozzá
konzerv zöldséget a végén keverj hozzá
Zabpehely
1 pohár zab, 2 pohár víz, 1 tk cukor 5 p. a mikróban adhatsz hozzá kakaóport, aromákat, fahéját, gyümiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!