Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyetemistak foiskolasok!...

Egyetemistak foiskolasok! Szoktatok fozni magatokra?

Figyelt kérdés
Ha igen mit es milyen mennyiseget?Receptet is legyszi
2013. febr. 4. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jah kb minden nap. Veszek mirelit fasírtot hozzá meg mirelit zöldséget vagy zacskós rizst. Néha főzök tésztát aztán veszek hozzá valami szószt, vagy ha naon ráérek csinálok hozzá magamtól valamit. Tükörtojás/rántotta/omlett mindenféle variációja és kombinációja is elég gyakran kerül az asztalra. Kb ezt szoktam mindennaposan csinálni.
2013. febr. 4. 22:28
 2/5 anonim válasza:
100%
Ha nem vagy tele pénzzel akkor alap, persze nem szarvasgombás csirkemellet xy módra, hanem ahogy első írta, inkább mirelit ételeket.
2013. febr. 4. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már 1,5 éve nem vagyok egyetemista, de az egyetem utolsó 1,5 évében már főztem magamra. Mennyiség... 2-3 napra elegendő adagot csináltam, ritkán 1 naposat. A mit meg eléggé változatos volt, már amennyire az anyagiak engedték. Mikor mit kívántam meg, rákerestem a neten, illetve nagyon rákattantam a szakácskönyvekre. Sok olcsó, mégis finom, és a hagyományostól eltérő receptet lehet találni.

Sokszor csináltam/csinálok tepsis krumplit, mindenféle zöldfűszerrel, plusz rakok rá azt, ami éppen van, pl. paradicsomot, hagymát, paprikát, esetleg szezámmaggal szórom meg, a végén tojást ütök a tetejére, stb.

Gombapörköltet is gyakran főztem (recept meg ahány ház annyi szokás, gondolom nektek is megvan a bevált családi recept)

Másik nagy kedvenc: [link]

A mindmegette.hu-t amúgy is ajánlom, sok jó recept van rajta. A nosalty-n szintén.

2013. febr. 5. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, közel volt a lakás, ahol laktam az egyetemhez, így sokszor haza is tudtam ugrani. Mindig igyekeztem suli után főzni, így lett aznap friss vacsora, másnapra meg maradt ebédre. Netről néztem recepteket én is, meg sokszor felváltva főztünk lakótársammal.
2013. febr. 5. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Kolis vagyok jelenleg, és nagyon szeretek főzöcskézni. Én is reggelire általában tojással variálok valamit, ebédre főzelék, csirkemell, tészta ilyesmi. Fontos, hogy egészséges legyen, nagyon sok zöldséget eszem.
2013. febr. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!