Egyetemistak foiskolasok! Szoktatok fozni magatokra?
Már 1,5 éve nem vagyok egyetemista, de az egyetem utolsó 1,5 évében már főztem magamra. Mennyiség... 2-3 napra elegendő adagot csináltam, ritkán 1 naposat. A mit meg eléggé változatos volt, már amennyire az anyagiak engedték. Mikor mit kívántam meg, rákerestem a neten, illetve nagyon rákattantam a szakácskönyvekre. Sok olcsó, mégis finom, és a hagyományostól eltérő receptet lehet találni.
Sokszor csináltam/csinálok tepsis krumplit, mindenféle zöldfűszerrel, plusz rakok rá azt, ami éppen van, pl. paradicsomot, hagymát, paprikát, esetleg szezámmaggal szórom meg, a végén tojást ütök a tetejére, stb.
Gombapörköltet is gyakran főztem (recept meg ahány ház annyi szokás, gondolom nektek is megvan a bevált családi recept)
Másik nagy kedvenc: [link]
A mindmegette.hu-t amúgy is ajánlom, sok jó recept van rajta. A nosalty-n szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!