Milyen egészséges (! ) ételeket csomagolhatok a gyereknek az iskolába?
Figyelt kérdés
Mindjárt kezdődik a suli. Minél változatosabbra gondoltam,ne mindig ugyanazt vigye. Nekem fontos hogy egészségesen étkezzen,hozzá teszem neki is. Ti miket raknátok az uzsonás dobozba ? Sok ötletre lennék kíváncsi. Illetve a kérdésem hogy reggelire egyen sokat vagy hogy? Nekem azt mondta h reggelire evett szendivecset uszira meg vmilyen gyümölcsöt vitt éhes volt fél 2-kor. Tehát reggilire adjak kevesebbet? és uzsira szendvics? ti miket adnátok neki reggelire-és uzsira?2014. aug. 29. 10:17
11/16 anonim válasza:
Viszont a répával nehéz jóllakni. Egyszer próbáltam, igaz, a rám jellemző kései reggelire, de rendesen. Fél kiló répa 2 deka kókuszzsírban sütve (amúgy finom, hagymásan, kakukkfűvel csinálom legközelebb)... Nem laktam vele jól, de így azért bizonyára sokaknak menne, van benne kalória is. Natúron egy normál gyereknek szerintem szánalmas egypár répa (de nekem, a zöldségimádónak is elég sivár lenne). Mi sokkal többet ettünk tízóraira, határozottan emlékszem rá (isler kakaóval, máig nem értem, hogy voltunk képesek erre :D).
12/16 anonim válasza:
Nem is repaval kell jollakni, az csak tizorai. Eszik reggelit meg ebedet.
13/16 anonim válasza:
Reggeli és ebéd között bőven meg tud éhezni az ember. Ha nem éhes, akkor minek egyáltalán enni?
14/16 anonim válasza:
Az èn lànykàm elèg keveset reggelizik itthon, ùgyhogy böven szoktam neki pakolni ennivalót.
Inkàbb hozza haza mint ott kopogjon a szeme az èhsègtöl.
Mindig próbàlok vàltozatosan pakolni.
Pl. Barnakenyèr salàta vaj sonka sajt paradicsom. Nèha teszek bele fött tojàst ( amikor màr hideg van így biztos nem romlik meg )- vagy valamilyen pèkàrùt, -vagy fött virslit majonèzzel vagy mustàrral kenyèrrel, -vagy szoktam csinàlni mindenfèle majonèzes salàtàkat ezt imàdja. Kis dobozt telepakolok neki kenyèrrel, kiflivel nagyon laktató.
Sokszor sütök, kemencès lângost, tùrós batyùt stb. Ezekböl is mindig rakok neki.
Ès minden nap + gyümölcsöt is pakolok neki, nèha -nèha meglepem kis csokival is, föleg mikor tudom hogy hùzós napja lesz.
15/16 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom!:)
2014. aug. 30. 20:02
16/16 anonim válasza:
Különböző szendvicskrémek, tojáskrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!