Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egészséges receptek?

Egészséges receptek?

Figyelt kérdés
Olyan oldal érdekelne, ahol több egészséges recept van. Cukor, liszt, napraforgóolaj nélkül elkészíthetőek, saláták és főtt, párolt receptek. Olyan ételek amit esetleg ti is kipróbáltatok és finomnak véltetek. Nem fogyni, csak egészségesebben szeretnék élni. Esetleg pár saját receptet is megoszthattok :)! Előre is köszönöm!

2014. júl. 15. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Mértékkel a cukor, liszt is egészséges. Nem kell minden divatos tanácsot elhinni. Különben is néhány évente változik az, hogy mi az egészséges, mi nem.

A kutatók mindig azt hirdetik egészségesnek, amiért a szponzor megfizeti őket.

2014. júl. 15. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Kis mértékben biztos nem annyira károsak, de nem szeretem például a cukros dolgokat (kávét, teát cukor nélkül iszom nagyon rég, nem azért mer egészség hanem nekem jobban esik így) , szívesebben eszek salátát mint például bundáskenyeret, és szerettem volna változatosabb recepteket kipróbálni, és még kevesebb káros anyagot bevinni. Nem divatból, hanem egészség szempontjából kérdeztem.
2014. júl. 16. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Van olyan oldal, hogy "mindenmentes ", ott nézegelődj, vannak egész jó receptek is.
2014. júl. 16. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!