Van 4 nagy őzlábgombám. Mit készítsek belőle?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyok. Lapostányérnyi méretűek.. :-o2014. aug. 28. 10:42
1/6 anonim válasza:
Gombapaprikás, tenyérnyi darabokban kis is ránthatod, vadasgomba.
De ami felesleges, azt kisebb darabokra szelve nyugodtan le is fagyaszthatod, máskor bárminek jó le. pörköltnek, töltelékbe, levesnek, raguba stb.
2/6 anonim válasza:
Süsd meg fűszerezve olajon.. úgy a legfinomabb ! ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Egyet most nekiálltam kirántani, egy hétre elég lesz a családnak. Van még három. Köszi az ötleteket! Az olajon kisütés mennyi olajon? Kevéske? Mivel fűszerezzem?
2014. aug. 28. 11:20
4/6 anonim válasza:
...tejszínes-tárkonyos levest? gugli első találata ("ízes kalandok") baromi jónak hangzik, régen csináltam már, csak nem őzlábbal.
5/6 anonim válasza:
Hát mintha húst sütnél kb annyi olajon. Tehetsz rá sót vagy esetleg ételízesítőt, borsot pirospaprikát. Aztán rácsapod egy szelet kenyérre. :) a legfinomabb.
6/6 A kérdező kommentje:
Ahham, és mindkét oldalát? Vagy a lemezes oldalát nem? (Az beszívna egy csomó olajat, gondolom.. :/ )
2014. aug. 30. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!