Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek magamnak?

Mit készítsek magamnak?

Figyelt kérdés

Mivel ma még csak egy tojásrántottát ettem piritóssal eléggé éhes vagyok :) Valami tartalmas, laktató étel kéne mert nekem ez lenne az ebédem :)

Van itthon:

hagyma, fokhagyma, egy kicsi cukkini, répa, virsli, tojás, kolbász, sonka, tejföl, vaj, tészta, borsó, fűszerek, tej, vaj, liszt....egyéb alap dolgok :)

30 hetes nagyon kívánós kismama :)

2014. júl. 7. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Virslivel, sonkával töltött cukkini, rántott cukkini, sonkás tészta, tojásos nokedli....
2014. júl. 7. 14:24
 2/7 badogkanal válasza:
100%
szerintem ha ebben a sorrendben ráveted magad a felsoroltakra akkor nem lesz hiba. Mire a végére érsz nem leszel éhes
2014. júl. 7. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek :) Még várok ötleteket :)
2014. júl. 7. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
egy kis vajon piríts fokhagymát és hagymát majd süsd meg a cukkinit és a kolbászt egy kicsit, csinálj palacsintatésztát de hagyd sűrűre a masszát és öntsd nyakon a zöldségeket és a kolbit , sózd,borsozd kicsit és süsd meg. A tészta és a kolbi miatt nem túl egészséges de helyettesítheted csirke mellel és teljes kiörlésü lisztet használj akkor még nem is "ártassz" Én imádom :)! Viszont én sokféle zöldséget szoktam bele tenni reszelek sajtot is bele :) Remélem segítettem kismama :) jó étvágyat!:)
2014. júl. 7. 15:19
 5/7 anonim válasza:
81%
Ha van otthon egy kis krumpli és nem késő még akkor rakott krumpli virslivel és/vagy kolbásszal, tojással.
2014. júl. 7. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Hú ez a palacsintás dolog tetszik :) Holnap ezt fogom csinálni csak veszek hozzá mèg néhány zöldséget :)

Most hogy olvastam a rakottkrumplit nagyon megkívántam úgyhogy megyek a konyhába elkészíteni :) Mentek a zöld kezek :)

2014. júl. 7. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Van egy isteni kaja, ami szuperegyszerű, és imádom. :)

Vágj apróra paradicsomot (4 db-ot), majd tedd egy tálkába. Tegyél hozzá jó sok fokhagymát, majd fűszerezd lestyánnal és bazsalikommal/oregánóval (vagy mindkettővel). Hagyd egy kicsot állni, hogy jól kijöjjenek az ízek. Majd készíts pirítóst, és tedd a kenyérre a "paradicsomsalit". :)

2014. júl. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!