Mit készitsek otthon magamnak?
Én nem viszem túlzásba a főzést, és ilyeneket szoktam nagy ritkán:
- paradicsomszószos tészta
- sajtos-tejfölös tészta
- rizs paradicsomszósszal és tükörtojással
- omlettféleség -- a tojáshoz keverek reszelt sajtot és reszelt fokhagymát is
- paprikás krumpli
- sült virsli
-Sonkás/túrós/sajtos-tejfölös/diós/mákos/tojásos tészta,bolognai.
Vagy még egy pár egyszerű,nem időigényes és nagyon fini kaják:
-megpucolod a krumplit,megmosod és felkarikázod(vagy gyalun csinálod),egy tepsi aljára pici olajat,de ha van zsírt teszel,rárakod a krumplit.Mikor félig megsült,a megpucolt virsliket rárakod a tetejére,mellé szalonna csíkokat és együtt készre sütöd.
-A krumplit megfőzöd hajában.Sütsz szalonnát mellé,a szalonna zsírjából egy kicsit leveszel amiben megsütöd a virslit.Vörös és lila hagymát pucolsz meg,felkarikázod és picit sózod,majd pár csepp ecetet teszel rá.
-Felvered a tojást,sózod,teszel bele pici lisztet.Serpenyőben olajat melegítesz,reszelsz sajtot és párizsit/virslit vágsz apróra.A forró serpenyőbe öntöd a tojást,mielőtt megfordítod szórd rá a párizsit/virslit és a sajt 3/4-ét.Megfordítod,majd mielőtt tálalod a maradék sajtot is szórd rá.Ez is nagyon finom;)
-Bundás kenyér:a kenyeret felvert,sózott,borsozott tojásba forgatod,majd megsütöd.
-melegszendvics.(amolyan igazi sütős:D)
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Remélem tudtam segíteni és ízleni fog amit írtam:D
14/L
Milyet szeretnél?Éhes vagy, vay pedig főzni szeretnél?
Esetleg sütni?
Pudingot!
Krumplis tésztát, krumplifőzeléket.
Paradicsomlevest, gyümölcslevest. MI van otthon?
Sült húst, palacsintát, mákos tésztát.
Virslit. Spenótot. Zöldbab-levest.
Melyiknek küldjem a receptjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!