Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan és milyen húsból...

Hogyan és milyen húsból készítsek natúr szeletet?

Figyelt kérdés
Kérésre kell csinálnom vörös párolt káposztát, és ahhoz valami natúr húst? Fogyóznak, meg úgymond egészségesen étkeznek. Jól kellene sikerülni a kajának, és csak ennyi az infó semmi más csak a káposzta meg natúr hús. Még azt sem mondták miből.
2014. júl. 15. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
csirkemell párolva, sütve
2014. júl. 15. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is csirkemell, abban biztos nem csalódnak, ha fogyóznak. Nagyon kevés vajon süsd mindkét oldalukat 4-4 percig, majd szedd át egy jénaiba . a megmaradt pecsenyelevet egy pici vízzel forrald be és öntsd a húsra.

lefóliázva a sütőben süsd még kb 15-20 percet, majd levéve a fóliát egy kicsit piríts rá. (mindezt majd tálalás előtt )

A vöröskáposztához reszelj 1-2 hámozott almát, nagyon finom pikáns lesz tőle.

Esetleg karajból is készítheted, de annak a sütési ideje a sütőben fólia alatt kb 40-45 perc.

Sok sikert a vendéglátáshoz :)

2014. júl. 15. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!