Hogyan és milyen húsból készítsek natúr szeletet?
Figyelt kérdés
Kérésre kell csinálnom vörös párolt káposztát, és ahhoz valami natúr húst? Fogyóznak, meg úgymond egészségesen étkeznek. Jól kellene sikerülni a kajának, és csak ennyi az infó semmi más csak a káposzta meg natúr hús. Még azt sem mondták miből.2014. júl. 15. 14:49
2/2 anonim válasza:
Szerintem is csirkemell, abban biztos nem csalódnak, ha fogyóznak. Nagyon kevés vajon süsd mindkét oldalukat 4-4 percig, majd szedd át egy jénaiba . a megmaradt pecsenyelevet egy pici vízzel forrald be és öntsd a húsra.
lefóliázva a sütőben süsd még kb 15-20 percet, majd levéve a fóliát egy kicsit piríts rá. (mindezt majd tálalás előtt )
A vöröskáposztához reszelj 1-2 hámozott almát, nagyon finom pikáns lesz tőle.
Esetleg karajból is készítheted, de annak a sütési ideje a sütőben fólia alatt kb 40-45 perc.
Sok sikert a vendéglátáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!