Milyen desszertet készítsek a páromnak, ami gyorsan kész van, mutatós, és illik az ünnepi hangulathoz?
Figyelt kérdés
Most leszünk együtt a barátommal 3 éve. Gondoltam meglepem én is őt. Valami édességet szeretnék készíteni, aminek az elkészítési ideje nem 3 nap... De kicsit komolyabbra gondoltam, mint egy palacsinta például. Tehát olyanban gondolkodom, ami mutatós, ízletes, nem pepecselős, és esetleg kissé hűsítő, stb.:) Az alapvető hozzávalók megvannak itthon, mivel édesanyám cukrászként dolgozik. Ezenfelül olyan 2000 forintot szánnék rá maximum. Ötleteiteket előre is köszönöm!!!2014. máj. 26. 16:50
1/5 anonim válasza:
Fagyi, eperrel és tejszínhabbal :)
2/5 anonim válasza:
Csokoládé szuflé vanilia fagyival.
3/5 anonim válasza:
Joghurttorta, túrótorta eperrel.Esetleg szív alakú formában dermesztve.
4/5 anonim válasza:
Tiramisu - a rászórt kakaópor miatt kesernyés is, férfibarát:)
Esetleg habtejszínt felversz, bele mascarpone, eperzselé, eperrel díszíted, talpas poharakba, bele egy ostya.
5/5 anonim válasza:
Vanilia mousse (most eperontettel isteni, de alapbol ribizli vagy malnaontettel szoktam)
Flan
Creme Caramel
Eperszufle
Citromszufle
Turohab desszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!