Lehet valami bajom, mert egy kicsit nyers omlettet ettem?
Nem lesz semmi bajod ha nem volt szalmonellás a tojás!
:D
Én tiramisut ettem, amiben nyers tojáshab van, de semmi bajom. Kölyök koromban nyers tojássárgáját ettünk cukorral, hogy pótoljuk a vasat a szervezetünkben, és még élek...
:)
oké,köszönöm :)
első:a szalmonellát ne is említsd mert már volt mert a suliba romlott húsból készült fasírtot etettek velünk aztán még másnap a milánóiba is az volt rakva:S
én mindig lágyra hagyom az omlettet, nem szeretem ha teljesen kemény a tojás benne
jó sok hagymával lágyra készítem
Az én lágytojásom 0 perces, hideg vízbe teszem és forráskor csukom le :) Abban még a fehér is folyik kissé :) Bár a nyers tojásfehérje mindenütt ellenjavallt, ahol olvastam ilyesmiről.
Nyers tojássárgáját szinte naponta eszem. Sose volt semmi bajom. Persze lehet rossz a tojás, de ha nincs baja, nem árt meg, ha nincs az embernek valami idevágó betegsége vagy érzékenysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!