Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a teendő, ha hússütés...

Mi a teendő, ha hússütés közben ettem egy fél falat húst, de még félig nyers volt, és megfájdult tőle a gyomrom?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég gyenge gyomrod van, ha fél falat félig nyerstől megfájdult.
2014. máj. 3. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azért fájdult meg, mert félig nyers volt. Vagy mohó voltál, nem rágtad meg rendesen vagy pedig nagyon zsíros/olajos volt, nem csöpögtetted le róla a zsiradékot. Vegyél be egy Bilagitot vagy egy mokkás kanál szódabikarbónát.
2014. máj. 3. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Deci törköly megoldja.
2014. máj. 3. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem attol fajdult meg. Hallottal mar arrol h nyersen is szoktunk hust fogyasztani?
2014. máj. 3. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A tatárbifsztek-ről hallottál?
2014. máj. 3. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Szerintem azért fájdult meg, mert még forró volt. Félig nyerstől biztos nem. Vagy valami mástól fáj.
2014. máj. 3. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!