S. O. S. Nasik pizsibulira?
Holnap pizsibuli lesz nálunk. 6-an leszünk :) A programok : kifestjük egymás körmét , párna csata, kártyaparti, filmezés . Arra gondoltam kéne valami kis nasi ( nem édesség ). Nem akarok sokáig a konyhában bíbelődni meg hát nem is vagyok konyha tündér ( kezdő szakács vok. ).......Tuti hogy lesz popcorn és nacos + forró csoki , de én még megszeretném valamivel lepni a barátnőimet. Mi az ami gyorsan kész van és nem kenjük ki vele a szobát ??? recepteket szeretnék :)
Ui.: ne legyen túl drága :P
Szintén a mirelit vajastészta, vékony csíkokra vágva, beletekerve egy virsli, lekenve tojással és mehet a sütőbe.
de lehet háromszögekre is vágni, belül megkenni kecsappal vagy mustárral, ebbe egy fél virsli, két sarkát behajtani, a harmadikat rár. ezt is lekenni, és valami maggal megszórni pl szezám, kömény, de biztos van aki szereti a sajtot is.
nagyon finom mindegyik változat és percek alatt kész.
Krumplis-baconos muffin.
egy finom melegszendvicskrém, toastkenyérre kenve, sütőben megsütve.(receptet tudok, ha érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!