Milyen szendvicseket szoktatok csinálni túrázáshoz? Egyéb ételek, nasik is jöhetnek, amiket vinni szoktatok (:
Milyen túra lesz?
A standard az a sajtos és/vagy szalámis zsemle, mellé sima víz jó sok. A források számától függően 1-3 liter. Ezek mellé pedig csoki, keksz stb.
husos szendvics-két szelet kenyér közé vagy zsemlébe főtt hús/rántott hús /rántott párizsi /rántott sajt /rántott cukkini/főtt tojás /sült tarja /köményes hús/fasírt+csalamádé
zsemlébe rántotta+paradicsom
zsemlébe körözött3sonka+retek
zsemlébe szalámi+sajt+csalamédé
zsemlébe egy szelet sajt 1pár virsli megfőzve, félbevágva majd rajta mustár
zsemlébe vajkrém+párizsi+uborka
zsemlébe vaj+vastagkolbász+csalamádé
müzliszelet, szőlőcukor, keksz, nápolyi, ivókefír, joghurt, vagy tej, csokiszelet, győri édes, ripsz-ropsz, puffasztott rizs, ropi, víz, tea,
PÁromnak:
Vaj
3 szelet szalámi/pulykasonka félbehajtva egymás után lerakva
uborka
chilipaprika
vegyes salátalevelek
majonéz
dupla sajt
Magamnak (vegetáriánus vagyok):
vaj
uborka
tojás
majonéz
saláta
sajtok
ha nem megyünk olyan messzire vagy ha tudom, hogy hamar elfogyasztom az egyik szendvicset, akkor paradicsomkarikát is rakok bele tojás helyett és ilyenkor nem rakok bele majonézt (ha sokáig van a szendvicsben a paradicsom, szétázik az egész)
A szendvicset én mindig úgy vágom fel, hogy a végénél ne váljon teljesen szét, csak szét lehessen nyitni (mint egy zsebet), így nem esik annyira szét, ha jól megpakolom.
Egyéb amit csomagolok:
szezontól függően alma, körte, barack, szőlő, szilva, narancs...
1-2 szelet csoki nasinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!