Húslevesben a hús (csirke) két óra főzés után is világos rózsaszínű egy egy helyen, mi az oka? nem nyers. A kicsi főzőlapon főzőm, mert a nagyon húst rántok. A leves elég forró, miért rószaszínes a husi?
Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 14:17
1/6 anonim válasza:
hát ez érdekes.. pedig akkor nyers maradt, mert a csirke ha fő fehér lesz, ha sül piros, és ropogós kicsit mivel száraz hús!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ! attól nem lehet h fagyasztott a hús?
2014. aug. 2. 14:38
3/6 anonim válasza:
Ha fagyottan tetted a vízbe, akkor egyértelmű, hogy a főzési idő sokkal hosszabb, mint a sima húsnál. Főzés előtt ki kell engedni a húst. De lehet, hogy apró erek, véraláfutások vannak a húsban, az bármeddig főzöd, ott rózsaszínes , kicsit barnás színű marad.
4/6 anonim válasza:
Ki se olvasztottad?
Meg mi az, hogy a leves elég forró?
Annak forrnia kell, nem elég forrónak lennie.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, rosszul fejeztem ki magam, a leves nem "elég forró",hanem gyöngyözve forrt, és ha forr a húsleves az sem jó. épphogy gyöngyöznie szabad.
második az volt amit írtál a hajszálerek látszottak.
2014. aug. 2. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!