Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy kicsit nyers maradt a...

Egy kicsit nyers maradt a tarhonya közepe, nem lesz bajunk?

Figyelt kérdés
Már nem ropogott, de fehér volt egy pici pöttyben mindegyik közepe, és olyan "lisztes" állagú, kicsit nyers. Azért abban nyers tojás is van, nem lesz bajunk? Az öt éves is azt ette.
2014. aug. 6. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármi problémátok lenne belőle, én gyakran nyersen ropogtatom a tésztát főzés közben.
2014. aug. 6. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Tényleg, régen én is elropogtattam főleg a spagettit, makarónit:) 30 fölött bediliznek a gyengébb láncszemek...:D
2014. aug. 6. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ó, akkor nagy gáz van, még csak most lettem 18! :D
2014. aug. 6. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem diliztél be, csak túlaggódod magad :D Gondolj bele, hogy a száraztészták akárhány tojással vagy anélkül készültek is nagyon hosszú ideig elállnak nyers állapotban is.Eleink is készítettek otthon száraztésztát, napokig szárították, majd vászonzacskóban vagy dobozban tárolták.Mikor sok volt a tojás, egyszerűen nekiálltak száraztésztát gyártani:)

Te pedig még meg is főzted, csak nem eléggé. Szóval semmi pánik, kutya bajotok nem lesz tőle.

2014. aug. 6. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok!:)
2014. aug. 6. 23:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!