Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami praktikát, hogy ne...

Van valami praktikát, hogy ne follyon ki a rántott sajt sütése közben a sajt?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 14:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
nálam is dupla panír volt a divat, de épp a múltkor vettem a LIDL-ben rántani való sajtot. Próbaképp egy szeletet simán paníroztam, nem dupláztam - és nem folyt ki. Utána a többi is így sült, azok is egyben maradtak. Finom lett nagyon, legalábbis nekünk nagyon ízlett.
2014. aug. 28. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!