Miért van az, hogy rántott sajtnál a camambert általában 3szögbe van vágva, míg más sajt 4szögbe?
azért mert a camambert sajt kerek ,és így cikkeket vágnak belőle mert így mutatos.(így gazdaságos a darabolása)
A trappista is kerek de keményebb ,és így könyebb bármilyen formára vágni.
Egyébként VIP heelyeken a tarppista jellegű sajtokat is szokták 3 szögre vágni.
"Egyébként VIP heelyeken a tarppista jellegű sajtokat is szokták 3 szögre vágni."
Érdekelne, hogy milyen az a VIP hely, ahol trappistát rántanak...:D
Én nagyon szeretem a rántott sajtot, de azért az egy elég egyszerű kaja, amit jobb helyeken azért nem szolgálnak fel. :)
Nem akarok csinálni rántott camembert, nem azért kérdeztem :D Csak szeretem és most jutott eszembe,h vajon rajta hagyják-e.
Attól,h egyszerű még rohadt drága sajtból is meglehet csinálni és úgy már jócskán megéri.
Kérdező, jobb helyeken nem erre mennek rá, hogy mennyit lehet keresni egy egyszerű ételen, hanem hogy minél különlegesebb és jobb minőségű ételeket szolgáljanak fel.
Egy jobb éttermet nem tudnék mondani, ahol közönséges rántott dolgokkal foglalkoznának egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!