Van valami praktikát, hogy ne follyon ki a rántott sajt sütése közben a sajt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 14:20
1/11 anonim válasza:
Kétszer kell panírozni (liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa), elég neki az alacsonyabb hő is mert a sajtnak amúgy se kell megsülnie, kemény sajtot válassz, van ami direkt erre való. Ha még így is kifolyik, akkor süss camembert-et egészben.
2/11 anonim válasza:
Én be szoktam picit vizezni a sajtszeletet, utána jön rá a dupla panír, és jó forró olajban sütöm, és persze egyáltalán nem szabad villával megszúrni.
3/11 anonim válasza:
Duplán panírozom, majd egy tányérra teszem egymás mellé és berakom a mélyhűtőbe 1-2 órára, fagyottan sütöm ki nem túl erős lángon.
5/11 anonim válasza:
Én is duplán panírozom, de így: liszt, tojás, liszt, tojás, morzsa.
7/11 anonim válasza:
Igazából a sajtválasztás számít nagyon sokat. Nekem pl.a trappista mindig kifolyik minimálisan, pedig dupla panír, mélyhütő, kis lángon sütés, és mégis.
8/11 anonim válasza:
Dupla panír, mélyhűtő! Ez a nyerő ;)
9/11 anonim válasza:
Csatlakozom a lehűtők csapatához :)
10/11 *Victorique* válasza:
Én camembert-t szoktam sütni, biztosan ez is számít, de ha ropogós, erős, ugyanakkor finom panírt szeretnél akkor: első körben tejbe (esetleg vízbe) forgasd bele, így jobban ráragad a liszt, majd tojás, morzsa és megint liszt, tojás, morzsa. Nekem eddig ez vált be a legjobban.
A hűtő is jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!