Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van valami praktikát, hogy ne...

Van valami praktikát, hogy ne follyon ki a rántott sajt sütése közben a sajt?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Kétszer kell panírozni (liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa), elég neki az alacsonyabb hő is mert a sajtnak amúgy se kell megsülnie, kemény sajtot válassz, van ami direkt erre való. Ha még így is kifolyik, akkor süss camembert-et egészben.
2014. aug. 27. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én be szoktam picit vizezni a sajtszeletet, utána jön rá a dupla panír, és jó forró olajban sütöm, és persze egyáltalán nem szabad villával megszúrni.
2014. aug. 27. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Duplán panírozom, majd egy tányérra teszem egymás mellé és berakom a mélyhűtőbe 1-2 órára, fagyottan sütöm ki nem túl erős lángon.
2014. aug. 27. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Duplapanír.
2014. aug. 27. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is duplán panírozom, de így: liszt, tojás, liszt, tojás, morzsa.
2014. aug. 27. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as válaszoló mondott jót.
2014. aug. 27. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Igazából a sajtválasztás számít nagyon sokat. Nekem pl.a trappista mindig kifolyik minimálisan, pedig dupla panír, mélyhütő, kis lángon sütés, és mégis.
2014. aug. 27. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Dupla panír, mélyhűtő! Ez a nyerő ;)
2014. aug. 27. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a lehűtők csapatához :)
2014. aug. 27. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 *Victorique* ***** válasza:
100%

Én camembert-t szoktam sütni, biztosan ez is számít, de ha ropogós, erős, ugyanakkor finom panírt szeretnél akkor: első körben tejbe (esetleg vízbe) forgasd bele, így jobban ráragad a liszt, majd tojás, morzsa és megint liszt, tojás, morzsa. Nekem eddig ez vált be a legjobban.

A hűtő is jó ötlet.

2014. aug. 28. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!