Milyen a mozzarella?
Semmi íze nincs, ezért rántva nem szeretem, csak salátába vagy pizzára/melegszendvicsre.
Ha füstölt, annak van egy kis íze.
Semleges, elég jellegtelen, de én mégis szeretem. Szintén pizzára, salátákba, friss paradicsommal, bazsalikommal, kis fehérborssal nagyon finom.
az olasz bivalytejből készül, a honi tehénből, de pl a szarvasi megbízható minőség.
Mindenképpen kóstold meg, itt hiába írunk pro és kontra, csak te tudod majd eldönteni, hogy szeretni fogod-e.
A mozzarellán elsősorban valóban nem az íze a lényeges, mert ahogy írták, többnyire semleges.
Nagyon enyhén savanykás, nyersen sósan, fűszerolajakkal vagy ecetkülönlegességekkel szokás fogyasztani.
Sütés-főzés esetén viszont elsősorban az állaga lényeges, mivel ez egy krémes textúrájú sajt, bizonyos ételekhez utánozhatatlan és elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!