Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért enged ennyi vizet a...

Miért enged ennyi vizet a mozzarella?

Figyelt kérdés
Sütöttem pizzát és mozzarella sajttal ízesítettem, de sajnos annyi vizet engedett hogy teljesen elázott a pizzám. Mit csináljak vele hogy száraz maradjon?
2010. dec. 7. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos a sós lében tároltat vetted. Pizzára a daraboast szoktam venni, amit a sajtos pultban lehet kapni a trappisták mellett.
2010. dec. 7. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos én csak olyat találtam ami lében van.
2010. dec. 7. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg ez volt a bibi. A zacskós csak salátákhoz jó, vagy magába megenni. Legközelebb keresd a pultban.
2010. dec. 7. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!