Miért halványul el a pizzán a mozzarella?
Figyelt kérdés
Amikor pizzát sütök mindig kicsit átlátszóvá válik a mozzarella, sosem marad fehér, pedig úgy csinálom, hogy 3 percig sütöm csak a paradicsomszósszal a pizzát utána rakom rá a feltéteket és rakom vissza a sütőbe még 4-6 percig. A tészta néha még így is túl puha marad, a mozzarella viszont szinte eltűnik. Mit tegyek ez ellen?
16F
2013. szept. 19. 11:35
1/2 anonim válasza:
sütéskor minden sajt megváltozik állagra, színre is.a mozzarella is a hőtől olvadni kezd, ezért van a változás. de nyugodj bele, ennek így kell lennie :)
2/2 A kérdező kommentje:
tehát a pizzareklámokban is kaja stylistot alkalmaznak. Esetleg ha vastagabban rakom rá, akkor lehet hogy jobban meg fogja tartani a színét.
2013. szept. 19. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!