Ecet ízét el lehet venni a tökfőzelékből, ha kicsit sok lett bele?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 13:50
1/6 anonim 



válasza:





Próbáld egy ideig forralni fedö nélkül.
2/6 anonim válasza:
vagy még tegyél hozzá egy pici cukrot
4/6 anonim 



válasza:





Főzés kezdetekor kell egy nagyon kicsi ecet bele, hogy ne főjön szét, de több nem. Aki ecettel szereti, az utólag tehet bele. (Mi nem szeretjük ecetesen)
Tehetsz bele pici cukrot, vagy még vizet és forralod, ha sok lett az ecet.
5/6 anonim 



válasza:





Én utólag teszek bele ecetet.
Nos, múltkor véletlenül egy kis ecet került a zöldséglevesbe, a párom szódabikarbónával semlegesítette az ízt, teljesen sikeresen (ki nem állhatja az ecetet a legtöbb ételben, amibe én teszek), én pedig tettem bele még ecetet, mint máskor... :D Persze ki-ki a saját tányérjában.
6/6 anonim 



válasza:





A szódabikarbóna a legjobb ötlet. tényleg a lúg tompítja az ecetsavat. Az elején valóban érdemes egy pici ecetet használni, mert nem fő péppé a tök, hanem szép szálas marad.Egy kis cukor is jótékonyan hat, sokan alapból cukros-ecetesen készítik, mások pedig tejföllel. Ez egyéni ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!