Te jó Usten! Segítség! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Elkezdtem főzni a paprikáskrumplit, de most vettem észre, hogy nincs krumpli :O és 3:49kor nincs túl sok bolt nyitva errefelé... Mihez kezdjek???2014. aug. 24. 03:49
1/7 A kérdező kommentje:
Oh, Isten*. Tabletről írtam neharagudjatok.
Addig elzárhatom a gáztűzhelyet???
2014. aug. 24. 03:50
2/7 anonim válasza:
Mióta van az elmegyógyintézetben internetkapcsolat?
3/7 A kérdező kommentje:
Oh, azt még tavaly kérettem Mikura. ;-)
Na de most komolyan, a gyerekek éhesek és most jöttünk haza nyaralásból, más nincs!
2014. aug. 24. 03:55
4/7 anonim válasza:
Valami csak van, mondjuk tészta amit meg lehet főzni, aztán ehettek kakaós tésztát. Reggel meg majd elmész a boltba.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már megoldottam, maradt egy kis csülök a szekrényen, kicsit lekapartam mert 3 hét alatt megbüdösödött, de a közepe talán ehető volt. Majd reggel leszaladunk a kisboltba :-)
2014. aug. 24. 04:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!