Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukor nélkül is krémes lesz?

Cukor nélkül is krémes lesz?

Figyelt kérdés
Fagylaltot készítek a fagylaltgéppel, porcukrot ír a receptkönyvében és valóban krémes állaga lesz úgy, de amennyiben elhagyom a porcukrot, fog-e változni valami ? Az íz nem számít, számomra túl édes a cukorral úgyis.
2014. aug. 22. 09:08
 1/3 anonim válasza:
Nem lesz az, de cukor helyett tehetsz bele szódabikarbónát.
2014. aug. 22. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Uramisten, nehogy szódabikarbónát tegyél bele. A tejszíntől lesz krémes, anélkül olyan lenne mint a jégkása pedig abban is van cukor.
2014. aug. 22. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a zsírtól krémes :) Nem hiszem, hogy a cukor különösebben befolyásolja ezt.
2014. aug. 23. 00:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!