Tortánál két krémes rész közé csoki töltelék? Szerintetek jó lenne?
Figyelt kérdés
Gesztenye tortát szeretnék készíteni. A kettévágott piskótalap már meg van. Arra gondoltam, hogy így építeném fel a tortát:
lap, gesztenyés krém, vékony csokis réteg (nem csokiból), krém és újra egy lap. Szerintetek össze állna? Vagy elcsúszna a csokis rétegen a felső krém?
2014. jún. 27. 19:09
1/5 anonim válasza:
Milyen az a csokis reteg ami nem csokibol van????
2/5 A kérdező kommentje:
Csokimáz: kakaópor, porcukor, rum aroma, víz
2014. jún. 27. 19:18
3/5 anonim válasza:
Ehelyett inkabb vegyel egy tabla etcsokit es reszeld ra a krere, vagy keverd bele.
4/5 anonim válasza:
Nem tudod rátenni a gesztenyekrémet, mert a meleg csokimázzal összekeveredik. ha meg lehűtöd, azért nem tapad össze. szóval így szerintem nem stimmel az elképzelés.
Esetleg tényleg csokireszelék, forgács, tortadara vagy csokilencse mehetne a két gesztenyesor közé.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon tömény lenne az a sok krém a közepén, esetleg úgy, hogy lap, gesztenye krém, lap, csokis krém (nem a kakaós máz, amit leírtál),lap, gesztenye krém, esetleg még lap, de el is hagyható. Díszítés pedig habtejszínből vagy ahogy gondolod. Én így csinálnám kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!