Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kemény tejszin...

Hogyan kell kemény tejszin habot csinálni a tortára?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Tegyél bele habfixálót.
2010. jan. 15. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Vagy csurgass bele zselatint.
2010. jan. 15. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
habfixalo+ a tejszint tedd fél-egy orara a melyhutobe mielott felvernéd
2010. jan. 15. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
HULALA tejszín... Szerintem nagyon finom ízre is,és elég kemény marad.
2010. jan. 15. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat zselatin pora gondoltatok??
2010. jan. 15. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni habfixáló nevű port,az jobb,mint a zselatin.A zselatinból ha sokat teszel bele,a tejszín gumiszerű lesz.
2010. jan. 15. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!