Hogyan kell kemény tejszin habot csinálni a tortára?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 12:28
3/6 anonim válasza:
habfixalo+ a tejszint tedd fél-egy orara a melyhutobe mielott felvernéd
4/6 anonim válasza:
HULALA tejszín... Szerintem nagyon finom ízre is,és elég kemény marad.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat zselatin pora gondoltatok??
2010. jan. 15. 15:46
6/6 anonim válasza:
Lehet kapni habfixáló nevű port,az jobb,mint a zselatin.A zselatinból ha sokat teszel bele,a tejszín gumiszerű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!