Hogy lehet habszifonnal igazán tartós nem ikrás finom tejszínhabot csinálni? Zselatint használjak vagy habfixálot? Rátehetem a tortára ezt a tejszínhabot a tálalás előtti napon? 1 zacskó tejszínhez mennyi patron kell? Bocsi a sok kérdésért.
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 18:35
1/1 anonim válasza:
Szerintem sehogy.A habszifonban a tejszínt szénsavval "vered " fel,Ezt már nem lehet semmilyen fixálóval összekeverni.A tortára csak tálalás előtt tehetd rá,másnapra összeesik és eláztatja a tortádat.
Ha zacskód tjszínporod van,akkor a használati utasítás szerint verd fel,és tégy bele habfixálót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!