Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellből lehet pörköltet...

Csirkemellből lehet pörköltet készíteni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

Én nagyon szeretem csirekemellből(jól is el lehet készíteni),miért kell ócsárolni,hogy száraz?:o

Ki nem állhatom a zsíros,bőrös cupákokat a széttrancsírozott csonttdarabokkal!De ízlés kérdése:)

2010. jan. 14. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Valójában tényleg ízlés kérdése! Hagyományos konyha szerint nem lehet,mert elszúrod vele a pörköltet. De a reformkonyha alapján a csirkéből jobbára csak a melle használható...

Mi a végeredmény? Nyilván sosem lesz pont olyan omlós-zamatos,mint "normál módon",de simán lehet pörköltet csinálni mellből. Sőt,ha jól meggondoljuk,szinte bármiből!

2010. jan. 14. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/22 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk csinálni és én szeretem habár más husiból szerintem is finomabb de ha jól készíted el szerintem nagyon finom "sülhet" ki belőle.:)
2010. jan. 14. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam pörköltalapon csirkemell csíkokat főzni gombával, teljföllel. Nokedlit szaggatok hozzá, imádjuk!
2010. jan. 14. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/22 anonim ***** válasza:
27%

hát csirkemellből tuti nem pörköltet csinálnék...izlések és pofonok:S

[link]

2010. jan. 14. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hagyományos pörköltet csinálok belőle... Illetve pörköltnek indul, de pirospaprika helyett egy 2 dl-es tejszínt rakok bele. Azzal jól megszívja magát a csirkemell, és egyáltalán nem száraz. :)
2010. jan. 14. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/22 anonim ***** válasza:
43%

A csirkemell száraz hús, de az anorex csontcsajoknak az kell, nehogy elhízzon...


csirkemell leginkább rántva, sültnek, vagy esetleg ragunak jó még. Mondjuk a helyedben bepróbálnám füstölt sajttal, úgy, hogy a paprikás csirke szószába belefőzöl reszelt füstöltsajtot, és teszel rá egy kis tejfölt főzés közben... mértékeket nem tudom, még sose nézegettem, mindig érzéssel szórtam. Gyakorold, majd összejön


18F

2010. jan. 14. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Szia! mindenből lehet pörköltet főzni, a jó a pörköltalap a lényeg.sok-sok hagyma, kevés zsíron szinte péppé párolva, kevés fokhagyma, szép színű pirospaprika, én kis őrölt köményt is használok.dús, testes szaftnak kell lenie, nem lötyögős vizes lének.

én, holnap szombaton pl. körömpörköltet főzök a fiúk örömére, de mikor már majdnem kész, csirkemellszeleteket

teszek bele, ugy jó félórára, hogy megszívják magukat a finom pörköltszafttal.igy a "női szakasz" is meg lesz elégedve.

üdv.-eri-

2010. jan. 15. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/22 anonim ***** válasza:

mézes-mustáros csirkemell...imádja mindenki,aki kostolta...

"rendes" pörköltnek tényleg száraz,de tejszinnel isteni...

és igen,nem szereti mindenki a zsiros cupákokat,ahogy énsem,pedig nem vagyok 40 kilos anorexiás...110 kilós párom is a csirkemellet eszi meg jobban,pedig ő tényleg nem a kaloriát nézi,hanem az izt...

2010. jan. 16. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/22 anonim ***** válasza:

"Finom lesz? Érdemes?"


Most milyen választ vársz? Azt, hogy sütve, rántva jobb? Akkor egyed úgy! Tuti azok közé tartozol, akik sajnálják a pénzt rá!

2010. jan. 23. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!