A vörösboros marhapörkölthöz milyen köret és savanyúság illik?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 22:16
11/16 anonim válasza:
Nálunk is a nokedli az első, második a tarhonya.
Sokan sóskrumplival fogyasztják, de nekünk azzal nem jön be annyira, azonban, ha egy vendégségbe bográcsozásnál azzal kínálják, nem utasítom vissza.
Ecetes, almapaprika a kedvenc mellé.
12/16 anonim válasza:
Én főtt, hasábburgonyával szoktam enni, de szeretem olasz tésztával is és kedvencem hozzá, a lila hagymából készült ecetes-cukros öntetben eltett hagymasaláta.
13/16 A kérdező kommentje:
Azért az jó, hogy ennyire szeretitek ti is a marhapörköltet:-) Köszi a válaszokat és további jó étvágyat!:-)
2014. aug. 18. 08:53
14/16 anonim válasza:
Nálunk a klasszikus nokedli, koviubi a nyerő. :D
De el tudom képzelni még krumplipürével és savanyúkáposztával is. :)
15/16 anonim válasza:
Túrós sztrapacskával, és ecetes almapaprikával.
16/16 anonim válasza:
Nokedli vagy burgonya.
Kovaszosuborka vagy csemegeuborka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!