Milyen savanyúság illik a cigánypecsenyéhez?
Persze mindenki mást szeret, de nálunk leginkább a kovászos uborka a király. Vannak olyan hentesek, akiknél egész évben lehet kapni!
Ha az nincs, jó a fejessaláta is franciásan készítve, tehát nem cukros-ecetesen, hanem kevés olajjal, citrommal, borssal, sóval, mustárral. Miammm...
Én savanyúságokat szoktam hozzá enni,szerintem jobb hozzá mint a saláták.Ecetes almapaprika,kovászos uborka,csalamádé,ec. dinnye,ec. zöldparadicsom!
De ha már saláta, akkor tejfölös uborka!:)
Ezek mind illenek amiket felsoroltál. Amelyikhez a legtöbb kedvetek van azt egyétek.
Nálunk az a szokás hogy télen van: savanyú káposzta, savanyú-csemege uborka, csalamádé és ilyen mindenféle savanyított zöldség: répa-karfiol-paprika-paradicsom. Míg nyáron: ecetes-cukros saláta-uborka, tejfölös uborka saláta, kovászos uborka és mindenféle saláta leöntve tejföl, vagy joghurttal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!