Rántot patiszonhoz ugye nem kell megfőzni előtte a patiszont?
Figyelt kérdés
Egyetlen egy oldal írta és elbizonytalanodtam.2014. aug. 13. 14:32
1/7 anonim válasza:
Nem. Elég ha előtte besózod, fűszerezed, és állni hagyod. De lehet azonnal is sütni, csak akkor utána kell sózni. :)
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én nem főzöm meg előtte...(ha cukkinit készítek, azt is csak szeletelem, panírozom stb.).
3/7 anonim válasza:
Finomabb lesz, ha előtte forrásban lévő vízben főződ pár percig. És így távoznak azok az anyagok,amik puffadást okoznak.Könnyebben lesz emészthető. Ez igaz a brokkolira,karfiolra,cukkinire,tökre is. De nekem sincs soha türelmem erre.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Akkor most főzés nélkül fogom csinálni majd egyszer főzve is kipróbálom.
2014. aug. 13. 14:42
6/7 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson előtte megfőzni, nincs a tökfélékben semmilyen puffasztó anyag, aminek főzéssel távoznia kellene.
A könnyített étrendnek is kiváló alapanyagai.
Ahogy írták simán szeleteld fel,panírozd, és amelyik még keménynek tűnik, az is tökéletesen átsül a panír alatt.
Sózni valóban csak az asztalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!