Rántott patiszont le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Vagy löttyett lesz kiolvasztás után?2012. aug. 3. 17:33
2/8 anonim válasza:
Le lehet fagyasztani. Nem lesz löttyedt sem, ha a mélyhűtőből kivéve azonnal kirántod a szokásos módon. Én még a vargányát /sokkal kényesebb/ is így teszem el és rántom ki télen.
3/8 anonim válasza:
Előző!
De ez már rántott patiszon!!! Nem később akarja rántani! Már kész van, így akarja lefagyasztani.
Már csak a panír is egy gusztustalan masszává válik, mire azon a szétázott, szétfagyott zöldségen kiolvad.
4/8 anonim válasza:
A patiszon nagyon lédús, amint kiolvad levet ereszt és azt beszívja a panír. A rántott ételek frissen a legjobbak.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor jól gondoltam.
2012. aug. 3. 17:59
6/8 anonim válasza:
Ejha! Ha a már kirántott patiszont akarja lefagyasztani, abból tényleg nem lesz semmi. Azt hittem, csak panírozva akarja a mélyhűtőbe tenni.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám, hogy akarom, csak kérdeztem, hogy jól gondolom-e, hogy löttyett lesz.
2012. aug. 3. 19:50
8/8 anonim válasza:
Ha már ki van rántva és úgy fagyasztod, akkor löttyedt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!