Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pásztortarhonyát le lehet...

Pásztortarhonyát le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés

Rengeteget sikerült főznöm belőle, jól elmértem a tarhonyát.

Lefagyasztanám, csak nem tudom, milyen lenne kiolvasztva?


2012. máj. 17. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A krumpli, ami benne van, nem bírja a fagyasztást. Nem lesz jó kiolvasztás után. A tarhonya, és a hús az bírja. Szedd ki belőle a krumplit.
2012. máj. 17. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ettől tartottam pont, hogy a krumpli olyan trotty lesz, ha kiolvasztom. Akkor elkezdem kiszedegetni belőle. Abból sincs kevés benne.:)
2012. máj. 17. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a krumplit kiszedted, még fel tudod használni:

tedd szűrőbe, önts rajta keresztül egy adag sós forró vizet, (ezzel lemostad róla a paprikás szaftot) ha lecsurgott, bő zsírban (olajban) süsd meg!


Szerintem a legjobb sültkrumpli a világon abból van, amit előtte megfőztem!!! Ha még ilyet nem ettél, ez a legjobb alkalom arra, hogy megkóstold!

2012. máj. 17. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!