Le lehet fagyasztani a megmaradt húsvéti sonkát? Ha igen, Te hogyan csinálod? Mit készítesz kiolvasztva belőle?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 11:12
1/8 anonim válasza:
Nem szoktam lefagyasztani, a maradékból sonkás kiflit, vagy sonkás rakott tésztát szoktam csinálni.
2/8 anonim válasza:
Lefagyasztom,és majd néhány hét múlva esszük meg. Nem kizárólag húsvétkor lehet enni főtt sonkát.
3/8 anonim válasza:
Én pont ma rakott burgonyát csináltam ,mert tojás is maradt.
Ledarálom a sonkát és úgy teszem a burgonya közé.
4/8 anonim válasza:
én lefagyasztom jövő husvétra jó lesz
5/8 anonim válasza:
én holnap sonkás krumpligombócot csinálok gombamártással.
annyi nem maradt, hogy le kéne fagyasztani belőle, de nem lehetetlen a fagyasztás. kiengedve ugyanúgy fogyasztható, mint "újkorában".
6/8 anonim válasza:
Én félretettem a főzőlevét is. Holnap abból+ a maradék sonkából lesz egy jó kis savanyú krumplileves! :D
7/8 anonim válasza:
Én ledarálom a maradék sonkát, és főtt tojást is hozzá. Adok hozzá mustárt, borsot, tormát, és jól kikeverem . Piritóssal esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!