A patiszont el lehet így tenni?
Figyelt kérdés
Mivel rengeteget ettünk mostanában és már unjuk, viszont télen meg lehet h jól jönne, arra gondoltam h bepanírozom és úgy lefagyasztom. Így jó v süssem is kicsit elő? És ha felhasználom akkor fagyosan süssem meg igaz?2012. júl. 30. 08:01
1/8 anonim válasza:
Elteheted, De lehetőleg kétszer panírozd. Ha kiveszed,még fagyottan tedd a forró olajba.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Miért kell am duplán panírozni?
2012. júl. 30. 08:13
3/8 anonim válasza:
Jobban öszetartja a zsenge zöldségfélét. És tényleg fagyosan forró zsiradékban kisütni.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D
2012. júl. 30. 10:15
5/8 anonim válasza:
Én tavaly raktam be panírozott tököt, nem tudom mit csináltam rosszul, összefagytak, és amikor pedig már szét tudtam őket szedni, akkor egyikről a másikra ragadt a panír, úgyhogy a panír nélkül maradtat hiába raktam fagyosan az olajba, úgy ment szét a tök, hogy jószerivel kanállal szedtem ki.
Vagy rakni kellett volna közéjük, celofánt, vagy hasonlót?
6/8 anonim válasza:
Egyesével kell lefagyasztani tálcán és ha már megfagytak összerakhatod őket zacsiba. Akkor már nem fog összeragadni.
7/8 A kérdező kommentje:
Fúúú. Köszi szépen mindenkinek. Majd akkor holnap nekiesek :D
2012. júl. 30. 21:16
8/8 anonim válasza:
Én is köszi!
(ez nem jutott volna eszembe!) :)))
Ment a zöld-mancs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!