Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehet a burgonya köretet...

Hogy lehet a burgonya köretet változatosabbá tenni?

Figyelt kérdés

étteremben ettem valamiylen sült burgonyát, de nem tudom hogy készült

lehet hogy meg van főzve utána paprikás lisztbe forgatva és utána kisütik? létezik ilyen?


2012. máj. 27. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Liszteset nem ettem még, mivel lisztérzékeny vagyok, de anyukám úgy szokott ilyet csinálni, hogy félpuhára főzi sós vízben, leszűri és forró olajban kisüti. Ha paprikás lisztbe forgatod, hasonló bundának kell lennie rajta, mint a sülthalon.
2012. máj. 27. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Steak burgonya?

[link]

2012. máj. 27. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Igen étteremben megfőznek egy nagy fazék hasábburgonyát. Ha egy vendég pörköltet kér krumplival, akkor abból kap. A másik rántott szelet sültkrumplival, akkor a főttkrumpliból sütnek egy adagot a rántott husival együtt.
2012. máj. 27. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Főzz hajában krumplit, pucold meg. Szálára vágott vöröshagymát dinsztelj meg, a kockára vágott krumplit add hozzá, só, bors, kevés cukorral süsd össze. Citromlével meglocsolva melegen tálaljuk. Sültek, rántotak mellé finom.
2012. máj. 27. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy éppen megcsinálod a krumplipürét (vajjal, tejföllel símára kevert), 1-1 evőkanálnyit megforgatsz zsemlemorzsában, és forró zsírban hirtelen kisütöd. Így is tálalhatod sültek mellé.
2012. máj. 27. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyerskrumplit uborkaszelőn leszeled, zsírozott, lisztezett tepsibe lerakod, soronként sózod, borsozod. Vastagra kavart palacsinta-tésztával leöntöd, és forró sütőben, de közepes lángon megsütöd. Kockára darabolva adhatod köretnek sültek, rántottak, esetleg még rakottak mellé is.
2012. máj. 27. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy sütőben sütötték, és előtte nem főzték.
2012. máj. 27. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia..nem sült,de nagyon nagyon finom szerintem..:

Anyósom az újkrumplit úgy szokta még ízletesebbé tenni,hogy nagyobb kockákban főzi meg. Amíg fől a krumpli, egy kis láboskában dinsztel hagymát,azt sózza,pirospaprikázza.

Amint leszűri a krumplit,ezt a paprikás dinsztelt hagymát önti rá..

ÚÚÚ most is csorog a nyál a számban,megkívántam!:)

Nagyon nagyon finom!!!:)

2012. máj. 28. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
durva sóabn sütsz nem új krumplit sütőben.utána bevágod 4-be, fűszervajat teszel rá...szép is, a só rásülve beborítja..csak annyit szív magába sóból amennyi kell...
2012. máj. 29. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!