Lehet fagyasztóba tenni a habszifont?
Figyelt kérdés
Shake-et készítenék benne, beletettem a fagyit és a tejet, de nem elég hideg a produktum, továbbá nem elég sűrű.
Lenne bármi probléma abból, hogy a fagyóba teszem?
(a hidegben végülis összemegy a gáz térfogata, így robbanni gondolom nem fog, nyomás alatt pedig megfagyni sem tud olyan könnyen, nem?)
2012. jún. 9. 12:08
1/8 anonim válasza:
csak az üveg fagy szét a szifonban és szét is robban, mivel nyomás alatt van
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez egy erős nem :)
2012. jún. 9. 12:38
4/8 anonim válasza:
szedd szét és meglátod - bár lehet az újabb fajtákban nincs
5/8 anonim válasza:
nekem volt régen, de egy vékony alulemezből volt, akárcsak a szódásszifon.
Én üveget csak az összetört termoszban találtam eddig:)
6/8 anonim válasza:
vékony alulemez alatt volt az üveg;) vagy úgy gondoltad a vékony alulemez megtartja a formáját nyomás alatt?
7/8 anonim válasza:
Volt alatta lóf@sz , nem üveg , ne mérgesíts máááár!
a nitrongéngáz, ami a patronokban van, nem nyomja szét
a vékony alulemez falát sem...
30 évig használtunk nitrogéngázt krémtúró habosításához, a műanyag pixis szétrobbant volna, ha nyomás keletkezett volna.
sem a régi, sem a mai habszifokokban nincs üveg!!!!!
8/8 anonim válasza:
Nagy probléma lehet mivel a fagylaltban sok víz van és megfagy!Megrepedhet könnyen a szifon! És a megfagyott fagylalt hogy jön ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!