Raktatok el a fagyasztóba barackot?
Kellett volna előtte kezelni valamivel?
Mert én ma vettem elő, de semmi barack íze nincsen és borzasztó barna :( Mehet a kukába az egész...
igen, szoktam fagyasztani
negyedelem a barackokat, megúsztatom egy kis borkősavas vízben, utána zacskózom, és megy a fagyasztóba
nem szokott megbarnulni, és az íze is változatlan marad
lehet, hogy a te barackod már frissen sem volt olyan zamatos
Nekem is barnult már meg sárgabarack, de annak tudtam be, hogy elfeledtkeztem róla. Kb 1 évet lehúzott a hűtő mélyén...
Felezve és turmixolva is szoktam elrakni. Lehet, hogy fajtafüggő is, hogy bebarnul-e vagy sem.
Hát enni nem a legjobb, akkor inkább aszaltat egyél télen. De gyümölcslevesbe pl tökéletes, fagyva is beleteheted, és akkor meg se barnul. :D
A legjobb az volt, amit a szomszédtól kaptunk anno... Egyben fagyasztotta le. :D Na azt nem volt könnyű hasznosítani, de megoldottuk azért. :D
Bár én fagyva is szeretem enni a gyümölcsöket, nem tudom, ti hogy vagytok vele. :D Meg lehet fagyva használni fagyihoz is - bár az sem túl népszerű télen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!