Kenyér sütéskor miért lesz lapos a kenyerem, és miért ragad le?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 12:38
1/3 anonim válasza:
Azért mert beleraksz minden féle lisztet, kedved szerint és nem arány szerint. Nem lehet az anyagot összeválogatni ugy, hogy amit jónak látok mert egészséges, abbol sokat többibõl keveset. A lesülésnek is ez lehet az oka. Vagy a tészta állaga. De az is lehet, hogy nem teszel alá sütöpapirt. Akinek sikerül szépre csak úgy simán tepsiben, annak már az újjaiban van a tészta összetétele és állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!