Juditko kérdése:
élesztő nélküli kenyerem miért reped fel a tetején?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam. Szódabikarbóna kerül bele élesztő helyett, Ízre finom, de mindíg egy hosszú csíkban felreped a teteje.Próbáltam több vizet, vagy reszelt krumplit is beletenni, hiába.
Zsemlének sütve meg felpúpozódik, de h már nagyobb és kerek lepény féle lesz, annak is megreped a közepe.
2014. máj. 7. 15:24
2/2 anonim válasza:
Mi bajod a repedéssel? Az a jó kenyértészta, amelyik felreped. Még segíteni is szoktak neki egy vágással.
Nézd, itt is mind repedezett: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!