Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » élesztő nélküli kenyerem...

Juditko kérdése:

élesztő nélküli kenyerem miért reped fel a tetején?

Figyelt kérdés

Már mindent kipróbáltam. Szódabikarbóna kerül bele élesztő helyett, Ízre finom, de mindíg egy hosszú csíkban felreped a teteje.Próbáltam több vizet, vagy reszelt krumplit is beletenni, hiába.

Zsemlének sütve meg felpúpozódik, de h már nagyobb és kerek lepény féle lesz, annak is megreped a közepe.



2014. máj. 7. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
Mi bajod az élesztővel?
2014. máj. 7. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi bajod a repedéssel? Az a jó kenyértészta, amelyik felreped. Még segíteni is szoktak neki egy vágással.


Nézd, itt is mind repedezett: [link]

2014. máj. 7. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!