Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz magas a tojáshab...

Hogyan lesz magas a tojáshab a máglyarakás tetején? Mi a trükk?

Figyelt kérdés

Emlékszem a menzán 4-5 centis hab volt a tetején. Nem hinném, hogy rengeteg tojástól, mert ott azért spórolni kell. Én itthon egy hagyományos tepsihez 6 tojásfehérjét

használok, keményre verve, lassan száritva, max 2-3 cm hab lesz a végén.


2013. okt. 11. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:

ahány tojás annyiszor 3dk kristálycukor!NEM PORCUKOR !

így nem tud összeesni. Ha felverted keményre keverhetsz bele 1 evőkanál barack lekvárt..

2013. okt. 11. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!