Tojáshab, de hogyan?
A gőz fölött cukorral felvert tojáshabot nem kell sütni. nagyon kemyényre kell verni, úgy kell a sütire kenni. magától szárad egy kicsit a teteje, de alatta finom krémes.
persze a habcsók, vagy hasonló az más, azt egy kicsit szárítva-sütni kell nagyon alacsony hőmérsékleten.
Attól függ milyen recepted van.
Máglyarakásra szeretném tenni.
Gondolom arra is működik a gőz feletti habverés, ugye?
Tehát ha rákentem a m.rakás tetejére akkor már nem kell sütni?
De, nagyon jó , hogy írtad mire szeretnéd. erre nem kell gőz fölött felverni,, csak cukorral, kis citromlével nagyon keményre felverni.egy-két kanál baracklekvárt keverhetsz a felvert habba, de nagyon óvatosan, hogy ne törd össze.
ezt rákened az összerakott sütire, és forró sütőbe tolva pirulási sütöd.
kivéve a sütőből pár percig phnetetni kell, és lehet tetszés szerint darabolni, szelet, kockára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!