Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojáshab, de hogyan?

Tojáshab, de hogyan?

Figyelt kérdés
Hogy csináljátok, hogy ne essen össze , de meg is legyen sülve? Állítólag szárítani kell, de ez a módszer sem jött be nálam.
2012. nov. 7. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A gőz fölött cukorral felvert tojáshabot nem kell sütni. nagyon kemyényre kell verni, úgy kell a sütire kenni. magától szárad egy kicsit a teteje, de alatta finom krémes.

persze a habcsók, vagy hasonló az más, azt egy kicsit szárítva-sütni kell nagyon alacsony hőmérsékleten.

Attól függ milyen recepted van.

2012. nov. 7. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Máglyarakásra szeretném tenni.

Gondolom arra is működik a gőz feletti habverés, ugye?

Tehát ha rákentem a m.rakás tetejére akkor már nem kell sütni?

2012. nov. 7. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:

De, nagyon jó , hogy írtad mire szeretnéd. erre nem kell gőz fölött felverni,, csak cukorral, kis citromlével nagyon keményre felverni.egy-két kanál baracklekvárt keverhetsz a felvert habba, de nagyon óvatosan, hogy ne törd össze.

ezt rákened az összerakott sütire, és forró sütőbe tolva pirulási sütöd.

kivéve a sütőből pár percig phnetetni kell, és lehet tetszés szerint darabolni, szelet, kockára.

2012. nov. 7. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, remélem végre összejön! :)
2012. nov. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!