Tojáshab vagy csokimáz?
Figyelt kérdés
A páromnak sütöm a kedvenc sütijétmég soha nem csináltam, a lényeg, hogy kétféle recept van, az egyikben, a krém tetejére gőz felett főzött tojás fehérje hab kerül, a másikban csokimáz. Az érdekelne, hogy mi lenne, ha a tojásfehérje tetejére teszem a csokimázt? Elbírja?2012. máj. 10. 13:27
1/3 anonim válasza:
Ha jól csinálod a tojáshabot akkor igen
2/3 anonim válasza:
igen elbírja tökéletesen. de nagyon szépet tudsz elérni, ha nem egynemű bevonatot csinálsz, hanem a folyós csokimázat kanállal összevissza csorgatod a tojáshabon.
nagyon szép lesz így, legalábbis szerintem . én gyakran így csinálom a diós-habos sütinél és a parfé szeletnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!