Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy az igazi számodra a...

Hogy az igazi számodra a paprikás krumpli?

Figyelt kérdés
Nekem szigorúan üresen, vagyis minden húsfélesėg nélkül, Erős Pistával, jó szaftosan, villával a tányérban összetörve. Mellé kenyér és kovászos uborka, vagy erős ecetes alma paprika.
2014. aug. 2. 16:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

ma 16:49-es: ez MITÖL lenne paprikás krumpli (eltekintve, hogy annak nevezik), miközben még paprika sincs benne?


A recept alapjában véve lehet jó, de semmi köze a paprikáskrumplihoz.

2014. aug. 2. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/31 anonim ***** válasza:
8%

Itt 16:49: "2 ek paprikamagolaj (vagy csiliolaj) "

Nem akarok nagyon tekintélyre hivatkozni ,de azért tekintettel arra, hogy az ország legkomolyabb gasztronómiai oldaláról van a recept, és nem idióták írják, hanem olyanok, akik az országban fellelhető kevés, valóban színvonalas éttermeket üzemeltetik vagy foglalkoznak az ország gasztronómiai kultúrájával, csak azt tudom javasolni, hogy vitasd meg velük közvetlenül...

2014. aug. 2. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is szigorúan hús nélkül eszem. Néha - bár ez itt gondolom bűntényszámba megy:D - finom erdei gombákat is adok hozzá, isteni :)
2014. aug. 2. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Az erdei gomba jól hangzik, miért lenne itt "bűntény"? :)
2014. aug. 2. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenhogy imádom.

Kolbásszal, virslivel, vagy hús nélkül. Tejföllel, nokedlival. Egyszóval bárhogy jöhet. A szalonnás változatot is megeszem, bár én nem szeretem a szalonnát.

És persze mellé finom friss fehérkenyér (tunkolni) és kovászos uborka.

2014. aug. 2. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

14: hát mert ezen az oldalon gyilkolni szoktak a hagyományos receptek megszentségtelenítésért :D


Egyébként tényleg nagyon finom, az elején, a hagymával pirítom meg, és ereszt egy kis levet, az egész ételt átjárja az íze.


Valaki írta a tejfölt is tálalásnál, én is szoktam hozzá adni, meg egy kis friss petrezselyemzöldet is :)

2014. aug. 2. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

"hát mert ezen az oldalon gyilkolni szoktak a hagyományos receptek megszentségtelenítésért :D "

Hát azért vannak itt is értelmes emberkék, pl. ehhez a kérdéshez eddig csupa normális hozzászólás született - hál'istennek. :)

2014. aug. 2. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Sok szafttal, galuskával, fodros nagykockával és valami minőségi, enyhén csípős kolbásszal. Néha megy bele egy kevés zöldpaprika avagy paradicsom is, épp csak az íze miatt.


Hozzá kenyér és savanyú uborka.

2014. aug. 2. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és jóóó sok vöröshagymával. (utolsó voltam)
2014. aug. 2. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Olajon/zsíron 1-2 fej hagymát pirítok, rá a paprika, majd a krumpli, felöntöm annyi vízzel, hogy bőven ellepje, ízesítem, kolbászt, vagy virslit teszek bele, majd amikor majdnem kész, 1 tojásból kevert galuskát szaggatok bele. Kenyérrel, savanyú uborkával szeretem, a krumplit pedig villával összetöröm. :)

Mindenki verziója tetszett, a szalonnát ki fogom próbálni bele.

2014. aug. 2. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!