Hogy készül a jó tarhonya?
már megcsináltam de naon szétfött. a viz majdnem a 4x volt a 2x helyett!most mi legyen szét lett fözve!hogy oldhatnám meg??????segitsetek ha tudtok
!!köszi
hát a már szétfőtt tarhonyával nem tudom mit lehet kezdeni, de én mindig is szétfőztem mind a tarhonyát mind a rízst, ezért elsajátítottam:
úgy főzöm mint a tésztát (csak a tarhonyát lepirítom előtte) bő vízbe főzöm meg, közben kóstolom, hogy mikor jó számomra és leszűröm.
így nem tudom szétfőzni, ha folyamatosan figyelek rá. nem kell vacakolni, hogy jajj kevés a víz leég, jajj sok a víz szétfő...
sztem próbáld ki!
na figyelj csak!
megpiritod keves olajon annyira hogy kb a fele tarhonyad mar joval barnabb legyen mint a masik fele
forro!lobogo vizzel ontod fel kb ket ujnyira lepje el az egeszet!letakarod egy egy fedovel es a legkisebb langra teszed!
nem emeled fel a fedot! nem kevergeted meg!
kb 25 vag y30 perc mulva kicsit belenezel es ha nem latsz mar vizet akkor egy kanallal ala nezel hogy ott sincs e mar aztan lekapcsolod a gazt es ujbol letakarod es fogyasztasig igy is hagyod.
es ugyanigy fozol rizst is!
ha pedig megis hiba csuszik be akkor a labossal egyutt beteszed a sutobe fedo nelkul
masoknak is ajanlom kiprobalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!