Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Recept fordításhoz segítség?

Recept fordításhoz segítség?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 23. 07:27
 1/3 anonim ***** válasza:

3 csésze/bögre liszt

1 teáskanál sütőpor

1/2 teáskanál so

1 csésze/bögre puha vaj

1 1/2 csésze/bögre cukor

2 tojas

2 teáskanál vanilia kivonat


Lisztet, sőt es a sutoport keverd ossze.masik edényben keverd ossze a cukrot a vajjal. Ha jol elkeverted, add hozza a tojást. Kis adag önként keverd hozza a lisztet. Pihentető egy órán keresztül a hűtőben.


A kék teszta hoz etel festék kell, azt kell beledolgozni a masszaba. Mondjuk szerintem ha ezzel a szóró cukorral egyutt sutod, az teljesen szét fog olvadni. Ráadásul ha tojas van benne, nem létezik, hogy ennyire fehér.... Szerintem a képek nyers kekszrol készültek, nincsenek megsutve.

2014. júl. 23. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ràkerestem több szín is van mind ilyen cukros....de igazad van az elolvad....

Mivel van benne tojàs gondolom meg kell sütni, igaz? Bocsi kezdõ vagyok...

Anyukàm szülinapjàra kèszülne.

2014. júl. 23. 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, meg kell sütni. De ehelyett a recept helyett használhat az sima tojas nelkuli linzer receptet is. Ha nem etel festéket, hanem kakaót teszel bele, akkor barna lesz a kék helyett.cukrot pedig en sütés utan tnnék ra, ugy, hogy picit megkenném pl vajjal, vagy olvasztott csokival. Itt egy egyszeru alap teszta recept, en mindig ezt használom:

30 dkg finomliszt

20 dkg vaj

10 dkg porcukor

reszelt citrom héja

1/2 cs vaníliás cukor


Vaj helyett lehet margarin is, ha nincs vagy nem akarsz bele ki lehet hagyni a citromhéjat es a vanilias cukrot is. Ha puha a nyújtashoz, akkor tegyél hozza meg lisztet nyugodtan.

2014. júl. 23. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!